Точность ради жизни

Бесплатно со всех номеров

Поиск
Меню

За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"

05.03.2024

Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближчими для клієнтів.

Лабораторія CSD LAB у Львові

Мільйони досліджень щороку допомагають тисячам лікарів визначатися з правильним діагнозом та призначати ефективну терапію, а мільйонам клієнтів отримувати достовірну інформацію про власне здоров’я.

Однією з ключових спеціалізацій CSD LAB є патоморфологія. Загалом кожен третій випадок онкологічного захворювання в Україні діагностується саме в CSD LAB, яка по праву вважається однією з найбільших патоморфологічних лабораторій в Східній Європі.

Генеральний директор Медичної лабораторії CSD LAB Олександр Дудін розповідає, що кожного дня до компанії надходили запити на проведення життєво важливих досліджень: “Ми з самого початку роботи CSD LAB взяли на себе виконання найважчої роботи у галузі лабораторної діагностики - патоморфології. За 12 років ми стали надійним партнером для більшості державних та приватних медичних установ по всій Україні, допомагаючи лікарям ставити точні діагнози та підбирати найефективнішу терапію. І коли на нашу землю прийшла війна, ми зрозуміли, що не маємо права припиняти свою роботу. Боротьба за здоров'я триває у військовий час так само, як і в мирний, тому ми доклали всіх зусиль, щоб працювати заради життя і заради українців. Рішення перевезти частину нашого обладнання та провідних спеціалістів до Львова ми прийняли досить швидко. Пошук локації для розміщення лабораторії, логістичні питання, побудова безпечних маршрутів і найважливіше: пошук житла та транспортування наших спеціалістів до Львова - зайняли у нас близько двох тижнів. Так швидко нам вдалося цього досягти завдяки злагодженій роботі команди та високому рівню мотивації кожного співробітника."

Докладніше читайте на delo.ua

Последние новости
красивая врач
14 мая 2024
Развиваем международное сотрудничество
Наш молекулярный генетик, София Лившун из CSD LAB, приняла участие в престижной конференции AACR в Сан-Диего, а также в визите в выдающиеся лаборатори
розовые цветы
13 мая 2024
Весна – время для проверки вашего организма
Со сменой сезона пора не только для обновления гардероба и украшений, но и для тщательного ухода за своим здоровьем.
девушка с закрытыми глазами
30 апреля 2024
Витамин D: Ключ к здоровым костям и крепкой иммунной системе!
Солнечные лучи, здоровая диета и дополнительные источники – вот что помогает нам удерживать надлежащий уровень витамина D.