Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Глюкоза під контролем: які аналізи здавати

12.04.2024

Діабет стає все поширенішим серед населення, і контроль рівня цукру у крові стає ключовим аспектом у збереженні нашого здоров'я. Цукровий діабет може мати серйозні наслідки для організму, такі як проблеми з серцем, нирками, очима та нервовою системою.

рука передає руці

Регулярні аналізи глюкози крові натще чи глікованого гемоглобіну дозволяють своєчасно виявляти будь-які зміни та належним чином реагувати на них. Завдяки цим аналізам можна своєчасно виявити цукровий діабет чи предіабет, а людям з цукровим діабетом допоможуть уникнути серйозних ускладнень та підтримувати своє здоров'я на високому рівні.

Наша лабораторія пропонує спектр аналізів визначення глікемії, включаючи визначення рівня глюкози натще, глюкоза (випадкове визначення) та глікований гемоглобін. Наші фахівці з готовністю нададуть вам всю необхідну інформацію та поради щодо контролю глікемії та здорового способу життя.

Завітайте до CSD LAB та дізнайтеся більше про те, як ефективно контролювати рівень цукру у крові для забезпечення вашого довголіття та життєвого комфорту!

Останні новини
дівчина з закритими очима
30 квітня 2024
Вітамін D: Ключ до здорових кісток та міцної імунної системи!
Сонячне проміння, здорова дієта та додаткові джерела - ось що допомагає нам утримувати належний рівень вітаміну D.
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.