Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Круглий стіл для акушер-гінекологів Хмельниччини

21.08.2023
 Круглий стіл для акушер-гінекологів Хмельниччини

CSD LAB - це не лише експертні аналізи, а й справжнє джерело енергії для навчання, розвитку та інновацій. Ми не тільки прагнемо розвивати лабораторну діагностику, але й активно сприяємо покращенню української медицини загалом. Тож з радістю об'єднуємо всіх, хто разділяє наші цінності та цілі.

Минулого тижня відбувся Круглий стіл для акушер-гінекологів Хмельниччини, присвячений сучасним методам лабораторної діагностики в гінекології.

Під час заходу завідувач лабораторії цитоморфології Медичної лабораторї CSD LAB - Павліна Боцюн розповіла про нові вимоги до мікроскопічного дослідження урогенітальних виділень у жінок та поділилася нюансами цервікального скринінгу.  А менеджер з розвитку продуктів Медичної лабораторії CSD LAB -  Олеся Даньчак у своїй доповіді розкрила тему сучасних методів діагностики причин патологічних виділень у жінок.

Якщо ви теж зацікавлені в розвитку експертизи, підписуйтесь на нашу сторінку та залишайте заявку на співпрацю за посиланням https://www.csdlab.ua/spivpracya-z-nami/likari

Останні новини
здоров'я печінки та нирок
21 травня 2024
Здоров'я вашої печінки та нирок на перевірці
Які аналізи допоможуть оцінити стан цих важливих органів??
харчування перед аналізами
18 травня 2024
Що їсти перед здачею аналізів?
Сьогодні ми розбиваємо міфи та розкриваємо правду про харчування перед здачею аналізів крові!
аналізи для вегетаріанців
17 травня 2024
Аналізи для вегетаріанців
Вегетаріанство - це система рослинного харчування, що має багато різновидів.