Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Медичний пікнік

21.11.2019

В неділю 19 травня, в парку Шевченка в Києві, в рамках проекту «Рік науки в Україні» відбувся захід під назвою: «Медичний пікнік».

Медичний пікнік

News 1

Метою заходу було ближче познайомити киян з лікарями у неформальній обстановці, показати специфіку роботи та зменшити дистанцію лікар – пацієнт.

Медична лабораторія CSD з великою радістю прийняла участь у пікніку, адже безпосереднє спілкування з людьми та привідкриття завіси на те, що відбувається в лабораторії є дуже важливим для нас.

News 2

А ви знаєте як проходять патоморфологічні дослідження?

Під час пікніку на стенді Медичної лабораторії CSD усі охочі мали змогу зазирнути у інший світ – світ клітинок #всесвіт_під_мікроскопом та дізнатися багато цікавинок щодо робочих процесів, що відбуваються в лабораторії.  Приємною несподіванкою для нас стало те, що не лише дорослі активно цікавилися нашою роботою, але й багато діточок не можливо було відірвати від мікроскопів.

Медична лабораторія CSD й надалі залюбки прийматиме участь у подібних заходах за запрошує усіх охочих завітати до нас у гості. У нас є багато цікавого, чим ми би хотіли поділитися з Вами!

Щоб не пропустити наступні заходи з нашою участю та бути в курсі останніх новин – слідкуйте за оголошеннями у нашій групі в Фейсбук.

Останні новини
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.
мох і знак кліщ
15 квітня 2024
Сезон кліщів: дотримуйтесь правил безпеки
В квітні, коли активізується природа, особливо важливо бути обережним під час прогулянок в лісі або парку.