Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Нагадуємо про щоденні знижки!

15.05.2024

Скористайтеся нашими спеціальними пропозиціями на найпопулярніші дослідження зі знижкою 20%:

на календарі обведена дата
  1. Понеділок - знижка 20% на B228 Аналіз сечі загальний (ЗАС) + аналіз сечі за Нечипоренко.
    Аналіз сечі загальний + по Нечипоренко дозволяє виявити наявність інфекції сечостатевої системи, порушення видільної, фільтраційної функції нирок, оцінити наявність запального процесу, визначити кількість лейкоцитів, еритроцитів  та циліндрів у зразку сечі; також може бути додатковим джерелом інформації про стан ендокринної системи, гепатобіліарної системи.

     

  2. Вівторок - знижка 20% на B212 Загальний аналіз крові (26 показників + СОЕ).
    Загальний аналіз крові надає всебічну інформацію про ваш поточний стан здоров'я. Корисний як для профілактичних цілей, так і для контролю під час захворювань. Дає змогу оцінити, чи є запальний процес в організмі, число тромбоцитів, скринінг анемії, важливою є оцінка гематокриту, як і числа лейкоцитів та лейкоцитарної формули в цілому, також  показником, який варто оцінювати згідно з віковими нормами, є ШОЕ (швидкість осідання еритроцитів).

     

  3. Середа - знижка 20% на B077 Глюкоза (сироватка).
    Аналіз крові на глюкозу важливий для діагностики та контролю лікування, компенсації та підбору дозування препаратів від цукрового діабету. Є важливим біохімічним показником, з нього варто розпочати обстеження при скринінгу на виявлення цукрового діабету, особливо якщо випадки даного захворювання є у вашій сім'ї.

     

  4. Четвер - знижка 20% на B030 Тиреотропний гормон (ТТГ).
    Важливий показник, що допомагає в первинній оцінці функції щитоподібної залози, скринінг гіпотиреозу. З даного обстеження варто розпочати обстеження, або використовувати його при корекції або підборі оптимального дозування замісної терапії.

     

  5. П'ятниця - знижка 20% на B075 - Глікований гемоглобін (HbA1c).
    Даний показник ретроспективно показує середній рівень глюкози в крові за останні три місяці, є одним з показників  оцінки компенсації при лікуванні цукрового діабету.

Не пропустіть можливість перевірити своє здоров'я з вигодою! Записуйтеся на аналізи в CSD LAB вже сьогодні! 
 

Останні новини
CSD LAB Кам'янське
12 жовтня 2024
Новий офіс медичної лабораторії CSD LAB у Кам'янському!
Медична лабораторія CSD LAB рада повідомити про відкриття нового інклюзивного відділення у місті Кам'янське за адресою: пр-т Василя Стуса, 18.
аналізи у Вінниці
4 жовтня 2024
Ще одна точка на карті CSD LAB
Чернівці медична лабораторія
17 вересня 2024
Відкриття нового лабораторного офісу в Чернівцях!