Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Питання ефективності вітамінів і дієтичних добавок

05.04.2024

Вітаміни та дієтичні добавки можуть бути корисними для здоров'я, але важливо використовувати їх розумно. Найкраще рішення - це обрати вітаміни на основі результатів аналізів крові та консультації з лікарем.

вітаміни і дієтичні добавки

Проведення аналізів допоможе визначити ваші індивідуальні потреби в певних вітамінах і мінералах. Наприклад, найчастіше виявляють дефіцит вітаміну D, який можна компенсувати додатковими препаратами. А от низький рівень заліза, можна підвищити за допомогою додавання в раціон деяких продуктів харчування, або ж препаратів чи біодобавок, які призначає лікар.

Перед використанням будь-яких вітамінів або дієтичних добавок, рекомендуємо звернутися до лікаря та фахівця з харчування. Вони допоможуть зрозуміти ваші потреби і підберуть найбільш ефективний та безпечний варіант.

Пам'ятайте, що харчування - це основа нашого здоров'я, і правильний вибір вітамінів може допомогти вам відчувати себе щасливішими та здоровими. Не забувайте про перевагу різноманітного та збалансованого харчування! 

Останні новини
дівчина з закритими очима
30 квітня 2024
Вітамін D: Ключ до здорових кісток та міцної імунної системи!
Сонячне проміння, здорова дієта та додаткові джерела - ось що допомагає нам утримувати належний рівень вітаміну D.
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.