Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Рак грудної залози. Майбутнє сьогодні

20.09.2023
Рак грудної залози. Майбутнє сьогодні

Сучасна медицина не стоїть на місці та створює нові можливості визначення механізмів походження онкологічних захворювань. А відтак і розширення варіантів боротьби з ними.

В онкології вчасна та точна діагностика — те, з чого починається шлях кожного пацієнта, в якого виявили рак. Саме тому онкологи приділяють стільки уваги вивченню сучасних діагностичних можливостей.  

Провідна медична лабораторія CSD LAB також підтримує і стимулює розвиток використання сучасних інструментів для ефективної терапії проти онкології. Минулого тижня експерти CSD LAB взяли участь в Національній науково-практичній конференції на тему: “Рак грудної залози. Майбутнє сьогодні”, яка пройшла у Львові.  

Провідні лікарі-онкомамологи, хіміотерапевти, генетики та патоморфологи поділились досвідом і представили сучасні стандарти й рішення в лікуванні раку грудної залози.

Учасники конференції приділили багато уваги обговоренню основних факторів і механізмів розвитку раку грудної залози, зокрема, генетичних змін, які лежать в основі розвитку цього захворювання та впливу виявлених генетичних змін на вибір тактики лікування.  

Досвідом Медичної лабораторії CSD LAB в Національній науково-практичній конференції поділилась молекулярний генетик, спеціаліст по NGS-тестуваннюСофія Лівшун, яка виступила з доповіддю на тему: «Oncotype DX: ще один крок до персоналізованого лікування пацієнтів з раком грудної залози».  

Якщо ви прагнете професійного розвитку та ефективної терапії - обирайте експертів та співпрацю з CSD LAB https://www.csdlab.ua/spivpracya-z-nami/likari

Останні новини
здоров'я печінки та нирок
21 травня 2024
Здоров'я вашої печінки та нирок на перевірці
Які аналізи допоможуть оцінити стан цих важливих органів??
харчування перед аналізами
18 травня 2024
Що їсти перед здачею аналізів?
Сьогодні ми розбиваємо міфи та розкриваємо правду про харчування перед здачею аналізів крові!
аналізи для вегетаріанців
17 травня 2024
Аналізи для вегетаріанців
Вегетаріанство - це система рослинного харчування, що має багато різновидів.