Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Щорічна конференція асоціації патологів Сполучених Штатів Америки та Канади – USCAP 2020

17.03.2020

З 29 лютого по 5 березня 2020 року у місті Лос-Анджелес (США) відбулася щорічна конференція асоціації патологів Сполучених Штатів Америки та Канади – USCAP2020.
USCAP по праву вважається найпрестижнішою науковою конференцією у світі патології, яка збирає тисячі учасників з усіх куточків планети.

 

Щорічна конференція асоціації патологів Сполучених Штатів Америки та Канади – USCAP 2020

Чому патологи з усіх країн світу намагаються відвідати заходи USCAP?

По-перше, тут можна дізнатися про найновіші тренди та відкриття у світі онкології, патології, імуноонкології та молекулярної генетики, а також перевірити свої знання під час інтерактивних сесій. Лекції, короткі та тривалі навчальні курси, семінари з мікроскопії, постерні сесії та виставки тривали з 6-ї години ранку
о 9-ї вечора.
Потрапивши на USCAP, кожен відчуває себе частиною багатогранного світу професіоналів з різних сфер патології.
USCAP – це не просто конференція, це мультидисциплінарна платформа, де фахівці різних країн та спеціалізацій діляться досвідом і досягненнями, навчають та навчаються, спілкуються з представниками індустрії, онкологами, імунологами, фармакологами, фахівцями з біоінформатики та аналізу даних, дізнаються про новинки світу діджиталізації і автоматизованого аналізу зображень, гістологічної техніки, молекулярно-генетичної діагностики та багато-багато іншого.

По-друге,відбір робіт на USCAP досить жорсткий, там не проходять псевдонаукові та навколонаукові роботи, тому для багатьох презентувати роботу на USCAP – це важливий крок у самореалізації та розвитку кар’єри.

Цього року патологи Медичної лабораторії CSD презентували роботи 4-х своїх фахівців:

Оксана Сулаєва та Дмитро Шапочка «Р4EBP1 and PTEN Expression In Advanced Colorectal Cancer: Relation To Predictive Markers For Chemotherapy»
Антоніна Калмикова зі співавторами з лабораторії Biopticka (Чехія) «PHF1-TFE3-rearranged Ossifying Fibromyxoid Tumors (OFMT): are they overrepressed among Malignant OFMT?»
Олена Кошик зі співавторами з лабораторії Biopticka(Чехія) «Novel rearrangements in Salivary Gland Tumors Detected by Next Generation Sequencing Assay: series of 104 Fusion Positive Cases»

    

По-третє, фішка USCAP – це можливість безпосередньо поспілкуватися з лідерами різних галузей патології (з зірками та світилами, на книжках та статтях яких зростає та виховується нова генерація патологів), спитати в них поради, проконсультувати складні випадки, залучитися до співпраці.
Пишаємося нашими фахівцями, адже участь в USCAP - це велике досягнення та визнання нашої наполегливої праці.

Будемо й надалі робити усе можливе, щоб наші пацієнти в Україні могли отримати сучасні, кваліфіковані патоморфологічні діагнози та висновки!

 

Останні новини
Лабораторія CSD LAB у Львові
5 березня 2024
За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"
Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближч
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.
мох і знак кліщ
15 квітня 2024
Сезон кліщів: дотримуйтесь правил безпеки
В квітні, коли активізується природа, особливо важливо бути обережним під час прогулянок в лісі або парку.