Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Секрети активності та молодості

21.05.2024

Після 40-річного віку здоров'я та активність стають більшою цінністю, адже наш організм потребує більшої уваги та дбайливого ставлення.

дід займається спортом
  1. Регулярні фізичні навантаження: Підтримуйте активний спосіб життя, займаючись спортом або просто проводячи більше часу на свіжому повітрі. Їжте збалансовано, достатньо овочів, фруктів та білків.
  2. Регулярні медичні огляди: Важливо відвідувати лікаря регулярно для перевірки здоров'я та вчасного виявлення можливих проблем.
  3. Відпочинок і стресорозрядка: Намагайтеся відпочивати і відновлюватися після напруженого дня. Регулярно практикуйте релаксуючі вправи, медитацію або його аналоги.
  4. Збереження соціальних зв'язків: Будьте в активному контакті з друзями та родиною. Спілкування та позитивні відносини допоможуть вам підтримувати психічне здоров'я.
  5. Підтримка від лабораторії аналізів: Відвідайте CSD LAB для перевірки показників здоров'я та отримання рекомендацій щодо підтримки вашого фізичного та психічного благополуччя.
     

Нехай кожен день буде наповнений енергією, радістю та здоров'ям! 
 

Останні новини
CSD LAB Кам'янське
12 жовтня 2024
Новий офіс медичної лабораторії CSD LAB у Кам'янському!
Медична лабораторія CSD LAB рада повідомити про відкриття нового інклюзивного відділення у місті Кам'янське за адресою: пр-т Василя Стуса, 18.
аналізи у Вінниці
4 жовтня 2024
Ще одна точка на карті CSD LAB
Чернівці медична лабораторія
17 вересня 2024
Відкриття нового лабораторного офісу в Чернівцях!