Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Що їсти перед здачею аналізів?

18.05.2024

Сьогодні ми розбиваємо міфи та розкриваємо правду про харчування перед здачею аналізів крові! В CSD LAB ми розуміємо, що правильне харчування може впливати на результати ваших тестів. Ось кілька порад, які варто врахувати:

харчування перед аналізами

Міф: "Можна їсти що завгодно напередодні здачі аналізів."

  • Неправда: Деякі продукти можуть впливати на результати тестів. Наприклад, перед здачею аналізу на глюкозу в крові краще уникати великої кількості цукру та швидких вуглеводів. А мінімум за 8 годин до здачі взагалі виключити їжу.
     

Міф: "Краще не їсти перед аналізами, щоб результати були точнішими."

  • Частково правда: Все вірно, така вимога пояснюється тим, що, якщо людина поїла і речовини засвоїлись, то розпочався біохімічний процес, який призводить до зміни істинних показників. Проте, окремі аналізи можна здавати не натще, запитайте у вашого особистого лікаря про правила здачі конкретного аналізу.
     

Міф: "Кава перед аналізами ніяк не впливає на результати."

  • Неправда: Для організму будь-які напої - це їжа, окрім води. А як ми вже зʼясували аналізи краще здавати натщесерце, тому горнятко кави випийте вже після здачі.
     

Якщо у вас є питання про харчування перед здачею аналізів, звертайтеся до наших фахівців. Ми завжди раді допомогти вам зробити правильний вибір для вашого здоров'я.
 

Останні новини
медична лабораторія в Мирогорді
5 серпня 2024
Чудова новина для мешканців Миргорода
CSD LAB стає ще ближче. Відкриття нового лабораторного офісу за адресою: вул. Гоголя, 115 дозволить вам швидко та зручно пройти необхідні аналізи.
здати медичні аналізи в м. Вінниця
2 серпня 2024
Святкуємо відкриття CSD LAB у Вінниці
Експертна лабораторна діагностика стала доступнішою для жителів Вінниці. 
здати аналізи в м. Миргород
31 липня 2024
Чудова новина для мешканців Миргорода
CSD LAB стає ще ближче. Відкриття нового лабораторного офісу за адресою: вул. Гоголя, 115 дозволить вам швидко та зручно пройти необхідні аналізи.