Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

За матеріалами delo.ua: "Працюємо заради країни та заради життя"

05.03.2024

Вже понад 12 років Медична лабораторія CSD LAB забезпечує лабораторні дослідження в найширшому спектрі та активно розширює свою мережу, аби бути ближчими для клієнтів.

Лабораторія CSD LAB у Львові

Мільйони досліджень щороку допомагають тисячам лікарів визначатися з правильним діагнозом та призначати ефективну терапію, а мільйонам клієнтів отримувати достовірну інформацію про власне здоров’я.

Однією з ключових спеціалізацій CSD LAB є патоморфологія. Загалом кожен третій випадок онкологічного захворювання в Україні діагностується саме в CSD LAB, яка по праву вважається однією з найбільших патоморфологічних лабораторій в Східній Європі.

Генеральний директор Медичної лабораторії CSD LAB Олександр Дудін розповідає, що кожного дня до компанії надходили запити на проведення життєво важливих досліджень: “Ми з самого початку роботи CSD LAB взяли на себе виконання найважчої роботи у галузі лабораторної діагностики - патоморфології. За 12 років ми стали надійним партнером для більшості державних та приватних медичних установ по всій Україні, допомагаючи лікарям ставити точні діагнози та підбирати найефективнішу терапію. І коли на нашу землю прийшла війна, ми зрозуміли, що не маємо права припиняти свою роботу. Боротьба за здоров'я триває у військовий час так само, як і в мирний, тому ми доклали всіх зусиль, щоб працювати заради життя і заради українців. Рішення перевезти частину нашого обладнання та провідних спеціалістів до Львова ми прийняли досить швидко. Пошук локації для розміщення лабораторії, логістичні питання, побудова безпечних маршрутів і найважливіше: пошук житла та транспортування наших спеціалістів до Львова - зайняли у нас близько двох тижнів. Так швидко нам вдалося цього досягти завдяки злагодженій роботі команди та високому рівню мотивації кожного співробітника."

Докладніше читайте на delo.ua

Останні новини
дівчина з закритими очима
30 квітня 2024
Вітамін D: Ключ до здорових кісток та міцної імунної системи!
Сонячне проміння, здорова дієта та додаткові джерела - ось що допомагає нам утримувати належний рівень вітаміну D.
здати аналізи Житомир медична лабораторія
16 квітня 2024
Розширюємо мережу CSD LAB в Житомирі
Поспішаємо поділитись з вами гарною новиною: експертна лабораторія стала ще ближче.
мох і знак кліщ
15 квітня 2024
Сезон кліщів: дотримуйтесь правил безпеки
В квітні, коли активізується природа, особливо важливо бути обережним під час прогулянок в лісі або парку.