Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Відновлення здоров'я після інфекційних захворювань

03.06.2024

Після перенесених захворювань загальна слабкість може зберігатись ще деякий час, та не потребує обстеження, але якщо симптоми гострого періоду зберігаються, температура фебрильна, та не спадає після початку лікування, важливо звернутись до лікаря та  пройти лабораторне обстеження.

знак охорони здоров'я

У нашій лабораторії ми пропонуємо широкий спектр аналізів, які допоможуть з'ясувати, причину стану та підтримати організм  на шляху до повного відновлення.

Серед важливих аналізів можна виділити:

  1. Загальний аналіз крові (ЗАК) - для оцінки загального стану організму та виявлення можливих патологій, ідентифікації - бактеріальне це ускладнення чи можливо реінфікування вірусного генезу? Можливо, ускладенням стала анемія? Чи ШОЕ невпинно росте?
  2. СРБ- білок гострої фази запалення, рівень вкаже на активність процесу.
  3. Прокальцитонін - марке, що допоможе диференціювати бактеріальне та вірусне запалення.
  4. Біохімічний аналіз крові - для визначення рівня ферментів та речовин, які можуть свідчити про функціонування органів. Наприклад, печінкові проби допоможуть визначити, чи наявне ураження печінки, та бути допоміжним в оцінці лікування гепатитів.
  5. Аналіз крові на антитіла до певних інфекцій - для визначення імунітету та перевірки ефективності лікування. Наприклад, антитіла anti-HBsAg покажуть, чи була ваша вакцинація від гепатиту В дієвою.

Наші кваліфіковані фахівці готові допомогти вам у відборі необхідних аналізів та інтерпретації результатів.
Не відкладайте своє здоров'я на потім! Звертайтеся до нас у CSD LAB для комплексного аналізу та підтримки на шляху до повного відновлення.
 

Останні новини
CSD LAB Кам'янське
12 жовтня 2024
Новий офіс медичної лабораторії CSD LAB у Кам'янському!
Медична лабораторія CSD LAB рада повідомити про відкриття нового інклюзивного відділення у місті Кам'янське за адресою: пр-т Василя Стуса, 18.
аналізи у Вінниці
4 жовтня 2024
Ще одна точка на карті CSD LAB
Чернівці медична лабораторія
17 вересня 2024
Відкриття нового лабораторного офісу в Чернівцях!