Точність заради життя

Безкоштовно з усіх номерів

Пошук
Меню

Рак молочної залози: факти, які варто знати кожному!

20.10.2023
Рак молочної залози: факти, які варто знати кожному!

Рак молочної залози – найпоширеніше онкологічне захворювання серед жінок. З цією хворобою стикається кожна десята жінка в Україні! Проте рак грудної залози не обходить стороною і чоловіків.

Ось 6 фактів про рак молочної залози, які ви, можливо, не знали:

1. Пухлини молочної залози можуть бути не тільки злоякісним, але й доброякісним. Доброякісні пухлини не є раковими і не поширюються на інші частини тіла. Вони зазвичай не вимагають лікування, але можуть викликати дискомфорт або біль.

2. Хвороба найчастіше діагностується у жінок віком від 50 до 70 років. Проте рак молочної залози може розвиватися в будь-якому віці.

3. Цей вид раку може бути спадковим. Існують генетичні мутації, які підвищують ризик розвитку хвороби. В CSD LAB ви можете перевірити, чи є у вас ризик спадкового раку.

4. Рак молочної залози може бути пов'язаний з факторами навколишнього середовища. Дослідження показали, що вплив певних хімічних речовин і випромінювання може підвищувати ризик виникнення хвороби.

5. Рання діагностика є ключовою для успішного лікування. Якщо рак молочної залози виявлено на ранній стадії, сучасна медицина здатна успішно вилікувати хворобу.

6. В CSD LAB жінки з діагностованим раком грудної залози можуть БЕЗОПЛАТНО пройти тестування на наявність мутацій в генах BRCA1 та BRCA2, що дозволяє персоніфіковано підійти до призначення дієвої терапії. Для участі в проєкті безоплатного тестування – подавайте заявку на нашому сайті

CSD LAB – з турботою про ваше здоров'я!
 

Останні новини
здоров'я печінки та нирок
21 травня 2024
Здоров'я вашої печінки та нирок на перевірці
Які аналізи допоможуть оцінити стан цих важливих органів??
харчування перед аналізами
18 травня 2024
Що їсти перед здачею аналізів?
Сьогодні ми розбиваємо міфи та розкриваємо правду про харчування перед здачею аналізів крові!
аналізи для вегетаріанців
17 травня 2024
Аналізи для вегетаріанців
Вегетаріанство - це система рослинного харчування, що має багато різновидів.